perjantai 30. joulukuuta 2011

Ihana plus-testi

Heippa!

Blogin aloitin kahdesta syystä. Tein tänään positiivisen raskaustestin <3 ja nyt siis vihdoinkin pääsen liittymään kaikkitietävien äitien joukkoon. Olkoon tämä blogi varsinkin kaikkien av-mammojen kauhistus. Siellä minut jo kertaalleen teilattiin lapsellisena teininä jonka ei lapsia pitäisi hankkia ja haukuttiinpa siinä sivussa miehenikin mutiaiseksi ja ties miksi. Nyt voitte te kaikki mammat lukea täältä ja harmitella, kun ei siitä lasten hoidosta ydinfysiikkaa tullutkaan vaikka omankin nyt saan <3

Olen tosiaan 29 vuotias nainen, seurustellut nyt 5kk ihanan ulkomaalaisen miesystäväni kanssa. Vauva on ollut toiveissa, ja tärppi kävikin pikemmin kuin uskalsimme odottaakkaan:) En malta odottaa että pääsen ostamaan kaikkia ihania vauvan vaatteita.. Hyvällä tuurilla pikkuruisia mekkoja ja pienenpienet uggsaappaat lähtevät ensimmäisenä hankintalistalle, mikäli "taiat" toimivat ja mahassa muhii pieni tyttövauva:)
Bugaboo vaunut meinaan tilata, mutta saan ne paljon halvemmalla kun tilaan ulkomailta, vain n 800e.

Ja kirpparirytkyihin ei tätä vauvaa pueta:) Pieni ansaitsee vain parasta, ei muilla kierrätettyjä jämäpaloja (ei pahalla niille jotka niin tekevät). Toivottavasti välit ystäväänikin muuttuvat uudestaan läheisemmäksi, hän tuli äidiksi 4kk sitten. Välit ovat hieman viilentyneet kun tuntuu että hänellä ei ole aikaa enää muulle kun vauvalle.. Ehkäpä oman vauvani myötä saan hänetkin ymmärtään että se vauva ei ole koko elämä ja voimme käydä vaikka yhdessä vauvojen kanssa ostoksilla:) Jotenkin olen pikkutytöstä asti haaveillut siitä että saan parhaan ystäväni kanssa työnnellä lastenvaunuja pitkin katuja ja katsella yhdessä ihania vauvan vaatteita..

Ja maanantaina soitan neuvolaan, katsotaan koska saan ensimmäisen ajan.. Ja ensimmäistä ultraa en varsinkaan malta odottaa!! Saakohan sukupuolen tietää jo ensimmäisessä ultrassa? Pitää kysyä ystävältäni saiko hän..
Miehenikin on aivan innoissaan ja hokee vaan koko ajan "ihanaa, meille tulee pieni prinsessa!" :D ja silittelee mahaani taukoamatta.

Nyt on pakko kyllä mennä vähän hempeilemään tuon mieheni kanssa ja juhlimaan tätä kaksin peiton alle;)

4 kommenttia:

  1. HERÄÄÄ IHMINEN HERÄÄ.

    VastaaPoista
  2. Mikähän vika on kierrätyksessä? Oootko kattonu muuten paljon uudet vauvanvaatteet maksaa? Ja kun niitä pitää olla alkaen koosta 50, eli aika helvetin monta nuttua saat ostaa, hintaan n. 10-20e/kpl. Kannattais oikeesti tipahtaa alas pilvistä sen joosepin kaa.Vaikka ostaisit kaiken uutena, ei se tee susta sen parempaa ja hienompaa äitiä kuin me muut ollaan!

    VastaaPoista