sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Voi jännitys!

Uusi vuosi oli ja meni.. En sitten ottanu edes sitä lasillista punkkua, kun armas mieheni sai sävärin koko ideasta. "Ei raskaana yhtään!!" :D Pitänee piilottaa joku piilopullo johonkin kirjahyllyn väliin mistä voin siemaista lasillisen joku ilta yksin kotona.. Punaviini on aina kuulunu mun iltoihin, naistenlehti ja punaviini on must, muuten musta kuoriutuu ihan hirviö jos en tätä pysty toteuttamaan ainakin 3x viikossa!

Huomenna pitäis soittaa sinne neuvolaankin. Vähän jännittää, mitähän kaikkea sinne pitäisi osata kertoa? Ja toivottavasti neuvolantäti ei oo jostain kivikaudelta, joka saa heti sydärin kun mies on ulkomaalainen. Siinä vaiheessa kyllä sanon tätille et saan ainakin kauniimpia lapsia kun sen perussuomalaiset liisat ja pekat on todennäkösesti olleet:D 

Tänään mietittiin kovasti jo nimiä tytölle.. Haluan jotain vähän "erikoisempaa", ei siis perussuomalaista. Kuulostaisikin hölmöltä kun mieheni sukunimi on niin eksoottinen, niin siihen ei sovi kyllä mikään Marjaana. Top3 listalle ylsivät Amelie, Genevieve ja Milanda. Näistä kolmesta pidimme kumpikin, joten jos ja toivottavasti kun, sieltä tyttö tulisi, jollain näistä hänet ristitään:)

Jotain oireitakin on alkanut tulemaan, viime yön sain juosta pissalla koko ajan. No eipä ainakaan keräänny turvotusta! Ja rintoja särkee kovasti. Ja nälkä on ihan koko ajan!! Tuntuu että ihan sama kuinka paljon syön, koko ajan mahtuisi lisää. Yölläkin Josef (mieheni) joutui hakemaan minulle mäkkäristä vielä aterian ja pirtelön kun iski aivan hirvee pirtelön mieliteko:D Mitähän kaikkea kerkeääkään vielä tulemaan, onneksi on ihana mies joka on valmis hakemaan vaikka yöllä herkkuja jos kovasti alkaa tehdä mieli:D

Nyt on pakko yrittää pistää silmiä kiinni, jos tästäkään yöstä sitten mitään tulee! Tulen huomenna kertoilemaan neuvolakuulumisia:)

6 kommenttia:

 1. Aiotko sä tosissaan raskaana ollessasi nauttia 3 kertaa viikossa lasillisen punaviiniä? Toivottavasti sitten pärjäät vammaisen lapsen kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Siis uskomatonta! Sä murehdit jotain perhepetiä mutta viininjuonti on ok?? Sä et todellakaan ole 29v näitten tekstien perusteella, korkeintaan 14v lapsi. Onnea vaan, jos tämä blogi on ihan totta eikä pelkkää provosointia, karu arki iskee sua naamaan ja kovaa kun vauva syntyy. :D

  VastaaPoista
 3. Kuristatko lapsen ellei se satu oleen tyttö?

  VastaaPoista
 4. Ano 1: Ei se pärjää vammaisen lapsen kanssa kun ei se pärjää koko helvetin raskauden kanssa. Toivon sulle keskenmenoa, sun elämän tyylilläs tolle lapselle ei ole tulossa hyvä elämä jos ja kun syntyy. Ja jos syntyy ni toivottavasti tulee poika. Aamen

  VastaaPoista
 5. siis tää ei voi olla totta..kyllä bella tippuu ja korkeelta kun/jos vauva syntyy... siis onko oikeesti noin tyhmiä ihmisiä kun bella??? kyllä näköjää se punkku menee vauvan hyvinvoinnin edelle!!! IDIOOTTI!!!

  VastaaPoista
 6. Kannattasko oikeesti miettiä punaviinin juontia?? Jos oikeasti rakastaisit sitä mikä kasvaa sisälläsi, et alkoholia joisi. Itse sain esikoiseni vähän yli kuukausi sitten, ja jätin heti alkoholin pois kun tiesin olevani raskaana. Järjen käyttö on sallittua. Minulle syntyi terve lapsi, syntyykö sinulle??

  VastaaPoista